τα νεα της επιθεωρησης μας

:::…  Κοπή πίτας Επιθεώρησης Δημήτρη Αναστασίου

Η καθιερωμένη κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013 στα γραφεία της έδρας της Επιθεώρησης στη Θεσσαλονίκη. Στόχος της συνάντησης ήταν ο απολογισμός του 2012 και οι προτεραιότητες για το 2013, που είναι η βελτίωση της εξυπηρέτησης των 8.000 πελατών της Επιθεώρησης και οι διασταυρούμενες πωλήσεις (cross selling), σε συνδυασμό με τα νέα προϊόντα της εταιρείας, τα οποία δίνουν μια χρυσή ευκαιρία για το άνοιγμα νέων αγορών.

Η Επιθεώρηση έκλεισε το 2012 με νέα παραγωγή που άγγιξε το 1.000.000€ (700.000€ Ζωή και 300.000€ Γενικοί Κλάδοι) και όλοι οι παρευρισκόμενοι συνεργάτες χειροκρότησαν και συνεχάρησαν τους κορυφαίους ασφαλιστές Ζωής:

 • Δέσποινα Δούκα (Διεύθυνση Direct – γραφείο Θεσσαλονίκης)
 • Θάλεια Κρυωνά (Διεύθυνση Direct – γραφείο Θεσσαλονίκης)
 • Βλάση Ριζόπουλο (Διεύθυνση Direct – γραφείο Θεσσαλονίκης) και
 • Θωμά Κοσμαδάκη (Διεύθυνση Γιώργου Αναστασίου  – γραφείο Ξάνθης)

Είναι συνεργάτες που ξεχώρισαν το 2012, και ο κ. Δημήτρης Αναστασίου τους καλωσόρισε στο θεσμό του CLUB της Επιθεώρησης. Επιπλέον, βραβεύτηκαν, παραλαμβάνοντας τα δώρα τους, οι επιτυχόντες του βραχυχρόνιου διαγωνισμού της έδρας:

 • Θεοχάρης Πετρίδης
 • Βλάσης Ριζόπουλος και
 • Κατερίνα Παπαευαγγέλου

Σημαντικό μέρος της συνάντησης αφιερώθηκε στις θετικές αλλαγές και τα εξαιρετικά νέα από πλευράς της Εθνικής Ασφαλιστικής. Οι συντονιστές των ομάδων, κ. Νεκτάριος Τζαβέλλας και Άρης Μιχαηλίδης, ενημέρωσαν για τη νέα μορφή του προγράμματος «Προλαμβάνω».

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην καθημερινή οργάνωση της εργασίας σε ατομικό επίπεδο, που δεν είναι άλλη από την «Επιστροφή στα Βασικά». «Η ΑΓΟΡΆ σήμερα χρειάζεται συνεπείς ανθρώπους με ζήλο, όρεξη για μάθηση και διάθεση αλλαγών και, φυσικά, συνέπεια λόγων και πράξεων απέναντι στους πελάτες και στην Εταιρεία μας», επισημάνθηκε σχετικά.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Διευθυντής του έτερου γραφείου της Επιθεώρησης κ. Γιώργος Αναστασίου, ο οποίος το 2012 κατάφερε να είναι μέσα στις 10 καλύτερες Διευθύνσεις της Εταιρείας και δεύτερος καλύτερος στην Περιφέρεια, καθώς και η manager του γραφείου της Θεσσαλονίκης, κ. Λίλια Παπαευθυμίου.

Ο Συντονιστής Επιθεωρητής κ. Βασίλης Καραθάνος ήταν παρόν στη συνάντηση δίνοντας τις ευχές του για το νέο έτος και η εκδήλωση έκλεισε με ανεβασμένο ηθικό και πολλές υποσχέσεις για ένα εξαιρετικά παραγωγικό 2013.

:::… 

Η μεγάλη δύναμη της ΕΘΝΙΚΗΣ Ασφαλιστικής είναι το αξιόμαχο εταιρικό δίκτυο πωλήσεων από το οποίο οΑνδρέας Βασιλείου περιμένει πολλά τώρα που ο μεγάλος στόχος είναι η πρωτιά σε όλους τους τομείς και η κατά κράτος νίκη εφ’ όλης της Ελληνικής αγοράς πάνω από πολυεθνικές, τραπεζικές, ιδιωτικές εταιρείες που εργάζονται στην Ελλάδα.

Το agency απλωμένο σ’ όλη την Ελλάδα είναι η
ζωντανή ισχυρή παρουσία της ΕΘΝΙΚΗΣ. Σύντομα, η αγορά ελπίζουν στην ΕΘΝΙΚΗ, θα διαπιστώσει ότι ο πιο τρανός ανταγωνιστής της θα είναι «Λοίσθος ανήρ» δηλαδή, τελευταίος αυτός που θα φθάνει τελευταίος (Ομήρου ΙΛΙΑΔΑ Ψ 536).

Βασίλης Καραθάνος ανάμεσα στους εκλεκτούς του Δ. Αναστασίου και Μ. Μιχαηλούδη

Σε πολλούς σημαντικούς το οφείλει αυτό το επίτευγμα η ΕΘΝΙΚΗ. Οι managers του agency είναι και τροφοδότρα πηγή πολλών πρακτορείων και μεσιτικών γραφείων.

Στην Βόρεια Ελλάδα κορυφαίος οργανωτής ο Βασίλης Καραθάνος. Επαγγελματίας μεθοδικός, εξέχων, λαμπρός και διακεκριμένος ανάμεσα στους ΕΘΝΙΚΑΡΙΟΥΣ,  αριπρεπής με λέξη του Ομήρου (Ζ477, Θ556). Καλλιέργησε την γη της Μακεδονίας – Θεσσαλίας που βγάζει σήμερα άριστους καρπούς ασφάλισης.

Ξεκίνησε από την Αθήνα το 1982, αποκεντρώθηκε στα Τρίκαλα, επεκτάθηκε σε όλη τη Θεσσαλία και κατέκτησε την Θεσσαλονίκη ως πρώτος χρονολογικά και όχι μόνο επιθεωρητής πωλήσεων της ΕΘΝΙΚΗΣ (1993). Συντονιστής επιθεωρητής! Επικεφαλής σπουδαίων ανρθώπων και άμεσων συνεργατών. Γεννήθηκε στην Καρδίτσα το 1955. Σπούδασε τοπογράφος μηχανικός. Ο Στέλιος Διακουμάκος τον καθοδήγησε στο ξεκίνημα με την ΕΘΝΙΚΗ και το 1982 βραβεύτηκε ως 3ος καλύτερος νέος ασφαλιστής. Σήμερα δεν ξέρει πόσες φορές έχει βραβευτεί. Παντρεμένος με την Βούλα έχουν ένα γιο τον Κωνσταντίνο. Συντονίζει δεκάδες ασφαλιστές μαζεύοντας τα όνειρά τους για να γίνουν επιτυχία και ασφάλιση συνανθρώπων μας σε Θεσαλονίκη, Τρίκαλα, Βόλο, Λάρισα, Καρδίτσα, Κατερίνη, Βέροια, Γρεβενά, Καστοριά, Φλώρινα, Κοζάνη, Πτολεμαίδα, Σήνδρα, Δράμα, Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Μυτιλήνη, Τήνο, Νάξο.

WHISHES 2012  120 years

WHISHES 2012  –  1891 ~ 2011   120 years

σας ευχόμαστε  για τον νέο χρόνο

υγεία – ελπίδα – ευημερία & 

να γίνει η αφετηρία για νέες κατακτήσεις

ευτυχισμένο 2012

____________________________

H   ο μ ά δ α  της Συντονιστικής Επιθεώρησης  

 

εύχεται  σε όλους σας Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα.

Με μία κίνηση προσφοράς και αγάπης γι’ αυτούς που πραγματικά παλεύουν για τη ζωή, η Εθνική Ασφαλιστική υποκατέστησε τα φετινά εταιρικά δώρα των Χριστουγέννων. 

Σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο για τη χώρα, που όλοι δοκιμαζόμαστε και που οι αντοχές φθάνουν συχνά στα όριά τους, κάποιοι συνάνθρωποί μας δίνουν έναν ακόμα πιο δύσκολο αγώνα για τη θεραπεία και την επιβίωσή τους. 

Αυτούς τους ανθρώπους αποφασίσαμε να στηρίξουμε και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό.

Η Εθνική Ασφαλιστική, όπως ταιριάζει σε μία Εταιρία που πρώτο μέλημά της είναι ο άνθρωπος, προσέφερε στο Ογκολογικό Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», εννέα σύγχρονες πολυθρόνες χημειοθεραπείας, τις οποίες προμηθεύτηκε μέσα από διαδικασίες μειοδοτικού διαγωνισμού. 

Με την ευχή όλοι όσοι περάσουν από το κατώφλι αυτής της δοκιμασίας να βγουν γεροί και υγιείς και να συνεχίσουν κανονικά τη ζωή τους, καταθέτουμε το σεβασμό μας και τη συμπαράστασή μας στους ίδιους και τις οικογένειές τους και ευχόμαστε σε όλους Καλές Γιορτές.

__________________________________________

Την  Τετάρτη 21/12/11  το  απόγευμα  ‘’έφυγε‘’ από κοντά μας  ο  αγαπητός συνάδερφος  Δημήτρης Δούκας .

Ξεκίνησε  το  ταξίδι του στην ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική όταν  μαζί  γιορτάσαμε τα 100 χρόνια λειτουργίας  της .

Ο  επί εικοσιένα  ένα  -21- χρόνια,  συνάδελφος  – φίλος  – αδερφός  στα δύσκολα της δουλειάς  μας  , ο Δημητράκης  για  τους  φίλους , ο Δημήτρης  μας  για  όλους  εμάς  τους  συνεργάτες ήταν  σημείο  αναφοράς  για  το  ήθος   και  την  επαγγελματική του ακεραιότητα   παράδειγμα  »επαγγελματία» για  τους  νέους συνεργάτες , μας  βλέπει  από ‘’ψηλά’’

Να  είναι  ελαφρύ το χώμα  που θα τον σκεπάζει.

Θα  σε θυμόμαστε  για πάντα Δημήτρη  μας.

_________________________________________

Στις 11.11.2011 στο ξενοδοχείο Mediterranean στη Θεσ/νίκη, πραγματοποιήθηκε συνάντηση γνωριμίας όλων των συνεργατών των 3 Επιθεωρήσεων με τον νέο Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής κον Σωτηράκο Μιχάλη.
Ο κος Σωτηράκος με ειλικρίνεια, δεν υποσχέθηκε λύσεις για όλα τα προβλήματα, αλλά δήλωσε τις βασικές του αρχές στις οποίες περιλαμβάνονται ο σεβασμός και η αγάπη στο Δίκτυο Πωλήσεων και για αρχή ζήτησε κατανόηση λόγω του μεγάλου όγκου θεμάτων της Διεύθυνσης Πωλήσεων.
Στα άμεσά του σχέδια είναι η βελτίωση της μηχανογράφησης, όπως επίσης και της επικοινωνίας με μεγάλη συχνότητα συναντήσεων, οι οποίες θα περιλαμβάνουν πλούσια θεματολογία και την συμμετοχή των συντονιστών όλων των βαθμίδων. Επίσης, μέλημά του είναι η συνεχής δημιουργία νέων εργαλείων δουλειάς για τους ασφαλιστές, όπως για παράδειγμα την ποιοτική εκπαίδευση, βάσει όμως της σύνδεσής της με την παραγωγικότητα.
Ο κος Σωτηράκος δήλωσε ότι επιθυμία του είναι η υλοποίηση όλων των αποφάσεων, αλλά με σωστή επικοινωνία. Αυτό περιλαμβάνει και την καλυτέρευση της επικοινωνίας με τους Κλάδους, που αυτή τη στιγμή είναι ένα από τα κύρια αιτήματα όλων των συνεργατών.
Ιδιαίτερη βαρύτητα έδωσε στον τομέα του Marketing, ώστε να γίνονται ουσιαστικές δουλειές, σωστά επικοινωνιακές, μιας και ο μεγαλύτερος στόχος της Εταιρίας είναι για όλους η κερδοφόρος ανάπτυξη.
Στην συνάντηση δόθηκε η δυνατότητα σε όλους τους συνεργάτες να αναφερθούν σε θέματα που τους απασχολούν, όπως η επικοινωνία με την εταιρία και τους Κλάδους, τη δυσκολία ροής των αποζημιώσεων, ιδιαίτερα στον Κλάδο Αυτοκινήτων (λόγω και της μεταφοράς τους στην Αθήνα). Θέματα επίσης που απασχόλησαν την συνάντηση ήταν η αναβάθμιση της μηχανογράφησης (τιμολόγηση και πελατολόγιο).
Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε μία μικρή εκδήλωση με τους κορυφαίους ασφαλιστικούς συμβούλους των 3 Επιθεωρήσεων και ενώ ξεκίνησε ως μία πρώτη γνωριμία, τελικά συζητήθηκαν θέματα ουσίας, μιας ο νέος μας Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων, ο οποίος ως άνθρωπος που γνωρίζει από πωλήσεις διερεύνησε αλλά και έδωσε λύσεις και συμβουλές για την καλυτέρευση της καθημερινότητας στην εργασία όλων.
Η  συνάντηση έκλεισε με τα συγχαρητήρια του κου Σωτηράκου και την εκατέρωθεν δέσμευση από τους μεν κορυφαίους για συνέχιση στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους και από πλευράς του Αν. Γενικού Διευθυντή ότι θα δώσει ότι χρειάζεται για να επιτευχθούν οι δεσμεύσεις.

Σεμινάρια για τις Αλλαγές των Αποζημιώσεων Ζωής της Εθνικής Ασφαλιστικης.
Ένα διήμερο Σεμινάριο οργάνωσαν οι Επιθεωρήσεις Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής, Β. Καραθάνος και Δ. Αναστασίου στις 11&12 Μαΐου, 2011, στη Θεσσαλονίκη με θέμα «Αποζημιώσεις Κλάδου Ζωής».

Εισηγητής ήταν ο προϊστάμενος του αντίστοιχου τμήματος της Εταιρείας, Δημήτρης Παπαχρήστου. 

Ο λόγος του Σεμιναρίου ήταν οι αλλαγές που έγιναν στον Κλάδο των αποζημιώσεων με σκοπό την ταχύτερη και σωστότερη εξυπηρέτηση των πελατών. Οι συμμετέχοντες ήταν πάνω από 120 άτομα από όλες τις πόλεις των δύο Επιθεωρήσεων.

Ημερίδα για τον κλάδο Ζωής. 4/3/2011

Με  εισηγητή έναν από τους  ακούραστους  ‘’έργάτες’’ του οικοδομήματος της ΕΘΝΙΚΗΣ Ασφαλιστικής ,που τα τελευταία  26 χρόνια  προσφέρει τις γνώσεις του στο δίκτυο της τον κο  Στέφανο Δημητριάδη  Υποδιευθυντή  σήμερα του Κλ. Ατομικών Ζωής,  ανταποκρίθηκε  άμεσα   στο κάλεσμα της  Συντονιστικής Επιθεώρησης  Βασίλη Καραθάνου ενημέρωσε τους ‘’εκλεκτούς’’ συνεργάτες των  επιθεωρήσεων Β.Καραθάνου   και Μ. Μιχαηλούδη για εξελίξεις στον Κλάδο Ζωής.

Η  εκδήλωση έγινε στο Ξενοδοχείο MeΤ  Hotel της πόλης μας (Θεσσαλονίκη) στις 4/3/11 και ο κος Δημητριάδης σε μια εξαιρετική παρουσίαση για 5 ώρες καθήλωσε  τους 35 ασφαλιστικούς συμβούλους και managers  των γραφείων της Συντ. Επιθεώρησης .

Η  βαθειά  γνώση του  αντικειμένου ‘’αναλήψεις κλάδου Ζωής’’ και η αγάπη για την  δουλειά του ήταν αρκετά  για  να  γίνουν  κατανοητά  από τους  παρευρισκομένους τα  θέματα που  ανέπτυξε.

Μεταξύ  άλλων αναφέρθηκε  :

 • στους  κανόνες  ανάληψης του κλάδου Ζωής.
 • Στις  ιδιαιτερότητες  των προϋπάρχουσων  παθήσεων.
 • στην ΝΕΑ κάλυψη της Ασφάλισης  των Σοβαρών Ασθενειών.
 • στο νέο προϊόν της Εθνικής Ασφαλιστικής, την Ευέλικτη Εθνική Σύνταξη.

Ο  κος  Δημητριάδης  απάντησε σε διεξοδικά  στο  πλήθος των  ερωτήσεων από τους  παρευρισκομένους.

Τέλος δήλωσε , η  γνώση σε συνδυασμό με την έντονη προσπάθεια είναι αυτή που θα κάνει τη διαφορά στο μέλλον,  επίσης  ότι είναι  δίπλα  στους  συνεργάτες  όποτε  αυτό του  ζητηθεί και  ευχήθηκε  πάντα  επιτυχίες  στο  δύσκολο  έργο τους.

_____________________________________

Το 2011 να είναι γεμάτο

από ΥΓΕΙΑ αλλά και προσωπική ευτυχία.

… να είναι εφαλτήριο

για ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα,

με περισσότερα

αισιόδοξα χαμόγελα

σε ατομικό αλλά και σε ΕΘΝΙΚΟ επίπεδο.

 

:::…:::

στις  16-11-10 επίλεκτα στελέχη της Συντονιστικής Επιθεώρησης πωλήσεων του κου Καραθάνου   παρακολούθησαν ημερίδα  με θεματολόγιο :

Ασφ. Σοβαρών Ασθενειών

Διαρκής Ολική Ανικανότητα

Απαλλαγή Πληρωμής Ασφαλίστρων

Φορολογικό ΟΦΕΛΟΣ.

Ρ23   Συνταξιοδοτικό πρόγραμμα

Ευέλικτη Εθνική Σύνταξη

η συγκέντρωση θα γίνει στην Θεσσαλονίκη  και στο City Gollege Λ.Σοφού 3 και από  τις 10.00’ ~ 13.00΄


 

Την  Παρασκευή 1/10/10 στις 10.30′ ~ 13.30΄ θα  πραγματοποιηθεί συνάντηση στο  Ξενοδοχείο »ΗΛΕΚΤΡΑ ΠΑΛΛΑΣ» με  θέμα το  νέο Πρόγραμμα του κλάδου ΖΩΗΣ  »ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ»

Εισηγητής : Κων.  Κουγιουμουτζής (Δ/ντης Κλάζου Ζωής) 

>>> Την  Πέμπτη  30/9/10 στα  γραφεία της Συντ. Επιθεώρησης  μας πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Αναπληρωτή Γεν.Δ/ντη κου Ιωάννη Βασιλάτου με τα στελέχη της Επιθεώρησης  μας .

>>> Στις 12/3/10 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ετήσια συνάντηση της Συντονίστριας Επιθεώρησής  μας.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤIΚΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ

Βασίλη Καραθάνου

Θεσσαλονίκη “ MAΚEDONIAPALACE”   12/3/2010

10.00  Έναρξη εργασιών

10.00 -10.15 κ. Καραθάνος Β.

10.15 – 10.30 Χαιρετισμοί

10.30 – 11.00 κ.Βασιλάτος

Θέμα : « Οικονομικό Περιβάλλον και στρατηγικές προτεραιότητες»

11.00 – 11.10 κ. Αναστασίου

Θέμα: « Το επάγγελμα που δεν γνωρίζει ανεργία. Τι έχει αλλάξει στις πωλήσεις»

11.10 – 11.40 Βραβεύσεις

11.40 – 12.10 Διάλειμμα

12.10  – 13.00 κ.Ρεγκούκος

Θέμα :  « Όταν οι άλλοι πέφτουν, εμείς  μπορούμε να συνεχίσουμε να τρέχουμε»

13.30 – 13.50 κ.Ροδαφηνός

Θέμα :  «Δημιουργικότητα , διαχείριση κρίσης & Ποιότητα ζωής»

13.50 – 14.10 κ. Ταραβίρας

Θέμα : « Η ΕΘΝΙΚΗ στην νέα εποχή»

14.20 Κλείσιμο

14.30 Γεύμα

 • Ομιλίες
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close