νέα προγράμματα

EA_large_FULL (1)

newΣχεδιάστε µε ευελιξία την ασφάλιση της υγείας σας µε το πρόγραμμα Full της Εθνικής Ασφαλιστικής και διασφαλίστε όλες εκείνες τις συνθήκες που θα σας επιτρέψουν να φροντίσετε την υγεία σας, σύμφωνα πάντα με τις προσωπικές σας ανάγκες!

Το πρόγραμμα Full θα είναι δίπλα σε εσάς και την οικογένειά σας, σε όλα τα στάδια της ζωής σας, εξασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας σε περίπτωση νοσηλείας, αλλά και φροντίδα για την πρόληψη της υγείας σας.

Παράλληλα, το πρόγραμμα Full έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζεται κάθε φορά που οι ανάγκες και οι οικονομικές σας δυνατότητες αλλάζουν, για να απολαμβάνετε τη ζωή… Full από υγεία!

Δείτε τις επιλογές που σας προσφέρει το Πλήρες Πρόγραμμα Υγείας Full κάνοντας κλικ  εδώ.

newΜε δύο νέα προγράμματα η Εθνική Ασφαλιστική έρχεται να καλύψει τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών της, επιτυγχάνοντας γι’ αυτούς τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό ασφαλιστικών καλύψεων και κόστους.

«Εθνική Σύνταξη» και «Εθνική & Παιδί».

Η Εθνική Ασφαλιστική με το πρόγραμμα «Εθνική Σύνταξη», διαμορφώνει ένα ισχυρό πλαίσιο διασφαλίσεων, συμπληρωματικό των κοινωνικών παροχών, απαντώντας σε μία πολύ ουσιαστική αγωνία των εργαζομένων για το μέλλον τους.

Η «Εθνική Σύνταξη», αποτελεί εργαλείο σχεδιασμού προσαρμοσμένο στις τρέχουσες οικονομικές δυνατότητες και στις μελλοντικές ανάγκες των ασφαλισμένων.

about_1Το νέο πρόγραμμα «Εθνική & Παιδί», προσφέρει στους γονείς τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν από σήμερα για τα παιδιά τους ένα εφ’ άπαξ ποσό ή το μηνιαίο εισόδημα που θα τους είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση μελλοντικών σχεδιασμών (σπουδές, επαγγελματική αποκατάσταση κ.λπ.). Ακόμη και με μικρά ποσά ασφαλίστρων, μπορεί να δημιουργηθεί ένα εγγυημένο μηνιαίο εισόδημα ή ένα εγγυημένο εφ’ άπαξ ποσό .

Σε μια περίοδο που οι προτεραιότητες μεταβάλλονται, η Εθνική Ασφαλιστική χτίζει σχέση εμπιστοσύνης με τους ασφαλισμένους της με προσιτό κόστος ασφάλισης και παροχές που διασφαλίζονται από την αξιοπιστία της μεγαλύτερης ασφαλιστικής εταιρίας της χώρας.

για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μας e-mail στο : ethniki.tsimiski27@gmail.com

new

Εθνική & Σύνταξη

Όταν σταματήσετε να δουλεύετε έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε την ζωή κάνοντας πολλά πράγματα που δεν προλαβαίνατε πριν.

Παρά τις σημαντικές αλλαγές στο ασφαλιστικό τοπίο της χώρας και την αβεβαιότητα που επικρατεί όσον αφορά τα μελλοντικά εισοδήματα, εσείς μπορείτε να πάρετε το μέλλον στα χέρια σας και να φροντίσετε γι’ αυτό όσο είναι νωρίς, εξασφαλίζοντας ένα υψηλό βιοτικό επίπεδο και μετά τη συνταξιοδότησή σας.

unnamed

 

Σήμερα, όλο και περισσότεροι Έλληνες συνειδητοποιούν ότι τα Συνταξιοδοτικά Προγράμματα της ιδιωτικής ασφάλισης θα τους επιτρέψουν να χαρούν τη ζωή τότε ακριβώς που θα έχουν στη διάθεσή τους τον πολυπόθητο χρόνο. Η Εθνική Ασφαλιστική, κατανοώντας απόλυτα τις οικονομικές συνθήκες και τις απαιτήσεις του σήμερα αλλά και τις ανησυχίες για το αύριο, σχεδιάζει και προσφέρει λύσεις σε κάθε άνθρωπο που ενδιαφέρεται πραγματικά για την κάλυψη των συνταξιοδοτικών του αναγκών.

Με τα Συνταξιοδοτικά Προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής εξασφαλίζετε μια καλύτερη ζωή, γιατί μπορείτε:

  • Να διατηρήσετε ένα καλό βιοτικό επίπεδο ισοβίως, χωρίς να αλλάξετε συνήθειες και τρόπο ζωής όταν συνταξιοδοτηθείτε.
  • Να προγραμματίσετε το μέλλον σας σήμερα.
  • Να εξασφαλίσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
  • Να αυξήσετε τις απολαβές σας συμμετέχοντας σε επιπλέον αποδόσεις.
  • Να έχετε σύνταξη και σε σύντομο χρονικό διάστημα.
  • Να επιλέξετε εσείς πώς θα καταβάλλετε τα ασφάλιστρά σας, το επιθυμητό ποσό μηνιαίας σύνταξης και την ηλικίας έναρξης καταβολής της σύνταξης (άνω των 50).
  • Να επιλέξετε ένα από τα πρωτοποριακά προγράμματα που ανταποκρίνονται ακριβώς στα νέα δεδομένα της εποχής.

Γνωρίστε τα νέα Συνταξιοδοτικά Προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής

  • Εθνική Σύνταξη
  • Ατομικό Συνταξιοδοτικό Πρόγραμμα Εφάπαξ Ασφαλίστρου

για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μας e-mail στο : ethniki.tsimiski27@gmail.com

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s